Påmelding høstsemester 2021

Påmeldingen til høstsemesteret 2021 åpner søndag 8. august og oppstart for høstens semester er uke 34. Det er mulig å benytte fritidskortet hos oss. 


Påmeldingen fungerer som en reservasjon av plass på valgte kurs. Dette er også nødvendig om en ønsker prøvetime. Ønsker man å bytte klasse eller si fra seg plassen sin, er fristen for å gi beskjed innen 1. september til post@unboundstudio.no. Faktura blir sendt ut 1. september, og påmelding og betaling for semesteret er bindende. 


HVORDAN MELDE SEG PÅ: Hver elev må opprette en profil på hjemmesiden som gjøres via skjemaet under. Har man en profil fra før beholder man denne, men må fortsatt fylle ut skjemaet. 


OBS! Pass på at e-post og telefonnummer er korrekt skrevet og at det tilhører en foresatt hvis danser er under 18 år. Vi ber om at man bruker sin private mailadresse og ikke en bedriftsmail. Det er denne mailadressen vi tar utgangspunkt i når vi sender ut betalingskrav. 


Vi ønsker derfor at navnet som registreres tilhører danseren, mens epost og telefon tilhører foresatte dersom danser er under 18 år. Påmelding blir godkjent innen 24 timer. Det er mulig å melde seg på flere kurs (se priser for rabattordninger). Vennligst spesifiser med navn i kommentarfeltet som dukker opp under påmelding hvis det er søsken som melder seg på samtidig. 


DET ER MULIG Å BENYTTE FRITIDSKORT HOS OSS! 


Alle dansere bosatt i Drammen kommune opp til 18 år kan benytte seg av fritidskortet som gir 1000kr i støtte til fritidsaktiviteter. Fritidskort får du her: https://drammen.friskus.com/events?municipalities=7e79fa0c-b218-49c6-8be6-4267a247da28


Ved benyttelse av fritidskortet må dere hente ut fritidskortet i linken ovenfor. Søk deretter opp Unbound Studio blant arrangørene. Ved påmelding hos oss er en nødt til å velge faktura som betalingsmetode. Når faktura er mottatt fra oss, fylles kid nummer fra faktura inn på arrangørsiden på fritidskortet. 


OBS! Om du ikke benytter fritidskortet ved betaling av faktura vil det ikke være mulig å få dette beløpet dekt i ettertid. Trenger du hjelp med registrering eller betaling ved bruk av fritidskortet, kontakt post@unboundstudio.no


Dersom du ikke ønsker at bilde eller film av deg eller ditt barn skal kunne publiseres på våre kanaler ber vi om at du opplyser om dette i innmeldingen. 


Skulle vi være nødt til å stenge deler eller all undervisning som følge av korona høsten 2021 vil vi forsøke å finne tilstrekkelige alternativer for å ta igjen tapt undervisning. Dersom vi ikke finner alternativer vil en forholdsmessig del av semesteravgiften bli refundert. Ved fremvisning av legeattest ved sykdom/skade som forhindrer deltakelse på mer enn 3 undervisningskvelder høst 2021 vil en også ha anledning til å be om refusjon. Vi gjør oppmerksom på at 10% av innbetalt semesteravgift er et administrasjonsgebyr som ikke vil bli refundert ved stenging som følge av korona, eller ved sykdom/skade og fremvisning av legeattest. Ved påmelding samtykker en til retningslinjene ovenfor.

Change to English Change to English

*Påkrevd felt

Personal data is processed in accordance with the Personal Data Act. Read more about personvern.

Levert av IdrettenOnline