Påmelding for høstsemesteret 2020

VIKTIG informasjon angående påmelding: For å kunne melde seg på klasser må hver elev opprette en profil på hjemmesiden som gjøres via skjemaet under. Har man en profil fra før beholder man denne, men må fortsatt fylle ut skjemaet. 


OBS! Pass på at e-post og telefonnummer er korrekt skrevet og at det tilhører en foresatt hvis danser er under 18 år. Vi ber om at man bruker sin private mailadresse og ikke en bedriftsmail. DET ER DENNE MAILADRESSEN VI TAR UTGANGSPUNKT I NÅR VI SENDER UT BETALINGSKRAV, SAMT PRAKTISK INFORMASJON OM KURSET/FORESTILLING M.M. Vi ønsker derfor at navnet som registreres tilhører danseren, mens epost og telefon tilhører foresatte dersom danseren er under 18 år. 

Etter påmelding vil man få en godkjenning innen 24 timer.

Av smittevernhensyn har vi ikke gratis åpen uke dette høstsemesteret. Alle som ønsker er hjertelig velkommen på en prøvetime, men man må melde seg på via påmeldingslinken på hjemmesiden vår. Ønsker man å gi fra seg plassen sin etter uke 36 må man sende mail til post@unboundstudio.no innen søndag 6. September. Semesteravgift vil deretter bli utsendt i uke 37.

 Det er bindende påmelding etter prøveuken dersom man ikke melder seg av innen fristen.

Det er mulig å melde seg på flere kurs (se priser for rabattordninger). Vennligst spesifiser med navn i kommentarfeltet som dukker opp under påmelding hvis det er søsken som melder seg på samtidig. 

Vi har et minimums- og maksantall (max. 20 personer) per klasse. Blir en klasse full fjerner vi den fra påmeldingen. Hvis en klasse ikke oppfyller minimumsantallet frafaller kurset fra timeplanen. Da vil alle dansere få tilbud om å starte i en annen klasse eller få pengene refundert. Hvis du mottar et betalingskrav er dette en bekreftelse på at du har fått plass på kurset. Dersom kurset er fullt mottar dere en mail med beskjed om dette. 


Dersom en danser blir forhindret i å delta større deler av semesteret (4 ganger eller mer) grunnet sykdom eller skade, vil danseren få tilbud om å ta igjen tapte danseklasser gratis neste semester, mot fremvisning av sykemelding eller legeerklæring.

Skulle Unbound Studio bli nødt til å avlyse klasser for eksempel grunnet sykdom hos pedagoger eller ved mistanke om smitte, vil vi forsøke å erstatte disse klassene for gjeldene gruppe så raskt som mulig.

Dersom Unbound Studio blir nødt til å stenge som følge av et offentlig pålegg, og vi ikke finner andre tilfredsstillende løsninger, vil elever få tilbud om å få refundert en forholdsmessig del av semesteravgiften, dette gjelder fra høsten 2020. Velkommen til Unbound Studio!

Change to English Change to English

Personopplysninger behandles iht. personopplysningsloven. Les mer om personvern.

Levert av IdrettenOnline