Påmelding for vårsemesteret 2020

VIKTIG informasjon om påmelding:

For å kunne melde seg på klasser må hver elev opprette en profil på hjemmesiden som gjøres via skjemaet under. Har man en profil fra før beholder man denne, men må fortsatt fylle ut skjemaet.

OBS! Pass på at e-post og telefonnummer er korrekt skrevet og at det tilhører en foresatt hvis danser er under 18 år. Vi ber om at man bruker sin private mailadresse og ikke en bedriftsmail.

DET ER DENNE MAILEN VI TAR UTGANGSPUNKT I NÅR VI SENDER UT BETALINGSKRAV, SAMT PRAKTISK INFORMASJON OM KURSET/FORESTILLING M.M.

Vi ønsker derfor at navnet som registreres tilhører danseren, mens epost og telefon tilhører foresatte dersom danseren er under 18 år.

Etter påmelding vil man få en godkjenning innen 24 timer. Etter godkjenning får man tilsendt betalingskrav via e-post. Her kan man velge å betale med en gang eller via faktura. BETALINGSFRIST ER 2 UKER. Har man ikke betalt innen fristen mister man plassen på kurset.
MERK! Det vil forekomme et administrasjonsgebyr ved betaling.

Det er BINDENDE påmelding. Man ikke får refundert pengene hvis man ønsker å avslutte kurset før semesteret er over.

Det er mulig å melde seg på flere kurs (se priser for rabattordninger). Vennligst spesifiser med navn i kommentarfeltet som dukker opp under påmelding hvis det er søsken som melder seg på samtidig.

Vi har et minimums -og maksantall per klasse. Blir en klasse full fjerner vi den fra påmeldingen. Hvis en klasse ikke oppfyller minimumsantallet frafaller kurset fra timeplanen. Da vil alle dansere få tilbud om å starte i en annen klasse eller få pengene refundert. Hvis du mottar et betalingskrav er dette en bekreftelse på at du har fått plass på kurset. Dersom kurset er fullt mottar dere en mail med beskjed om dette.

Velkommen til Unbound Studio!

Change to English Change to English

Personopplysninger behandles iht. personopplysningsloven. Les mer om personvern.

Levert av IdrettenOnline