KONKURRANSECREW

Konkurransecrew, hva er det?

Helt siden 2011 har dansere fra Unbound studio (da Akropolis Dance Crew) konkurrert nasjonalt og internasjonalt. Primært har dette vært under Norges Amerikanske Idretters forbund og European Cheer Union i kategorien performance hip hop. Alle danserne våre er derfor organisert under D.U.D, Drammen og Omegn urbane danseklubb. D.U.D organiserer deltakelse i konkurranser arrangert av forbundene samt dugnader, sponsorer og andre støttefunksjoner for crewene våre.

De siste årene har vi også utvidet repertoaret vårt og deltatt i flere nasjonale og internasjonale konkurranser utenfor performance cheer kategorien. Merittlisten vår ser du nederst på siden vår.

Særegent for å danse på et konkurransecrew kontra å delta på ordinære danseklasser er gruppetilhørigheten. Fokuset på individuell utvikling og dansefaglig progresjon for den enkelte danser er viktig. Men, først og fremst jobber alle dansere på crewet sammen mot et felles mål, løfter og heier på hverandre på vei mot dette målet. Som deltaker på et av våre konkurransecrew blir en derfor en del av et svært godt sosialt fellesskap med en sterk gruppetilhørighet. Du får danse sammen med lagkamerater som heier på deg og som ønsker å lykkes sammen med deg! Du får utfordringer og gode lagkamerater å dele både oppturer og nedturer med. 

Videre mottar du undervisning av pedagoger med særdeles høy kompetanse vi er veldig stolte av å ha i teamet vårt. For spørsmål angående konkurransecrewene våre, ta kontakt på post@unboundstudio.no

For spørsmål knyttet spesifikt til konkurranser eller kostnader forbundet med disse, sponsorat, dugnader eller andre idrettsrettslige spørsmål, ta kontakt med d.u.danseklubb@gmail.com

For å få plass på alle crewene våre må man møte på audition på høsten. Mer informasjon om audition kan dere lese her: 

 

Spesielt for sesongen 2020-2021

Våren 2020 ble alle konkurranser avlyst grunnet korona. Vi håper vi får anledning til å konkurrere som normalt i den kommende sesongen, muligens med noen tilpasninger. Men, vi er foreløpig usikre på hvordan det vil bli med internasjonale konkurranser, og venter derfor på retningslinjer fra norske myndigheter og internasjonale konkurransearrangører før vi planlegger disse ytterligere. 

Likevel jobber vi hardt og målrettet, med utgangspunkt i at konkurranser blir gjennomført. Skulle ikke det være tilfelle vil vi gjennomføre filmprosjekter og andre aktiviteter som både gir utvikling, progresjon og mestringsglede for konkurransedanserne våre. 

Videre vil vi løpende vurdere deltakelse i mindre nasjonale konkurranser, også utenfor cheer performance for alle våre crew. Spesielt dersom vi ser flere muligheter for deltakelse i små konkurranser sesongen gjennom fremfor større nasjonale og internasjonale konkurranser. 

Vi vil gi løpende informasjon til både dansere og foresatte løpende i sesongen.

BLAST

Hip Hop Junior, 12-16 år, inntak på audition


Unbound Blast 

Blast er et konkurransecrew for dansere i alderen 12-16 år og passer for dansere med litt erfaring, som samtidig er sultne på å utvikle seg både som individ og gruppe. 

Planen for crewet er å stille i NM i performance cheer i mars 2021. Videre vurderes andre mindre lokale konkurranser løpende gjennom sesongen. Tidligere har Blast både deltatt på Winter Open og Summer Open i tillegg til NM. 


Koreografen for Blast er Tine Elisabeth Gran Hovind. Hun har lang erfaring som koreograf og er selv danser på senior elitelaget Kick. Mer om Tine kan dere lese under fanen: dansepedagoger. 


Semesteravgiften på Blast er 3000kr og 100kr i innmeldingsavgift til idrettslag. Blast trener sammen 90 minutter i uken. Men, det er obligatorisk for danserne å melde seg på en klasse til. Dette er inkludert i semesteravgiften. 

GROUND BREAKERS

Hip hop 12-16 år,  Jr. Elite, inntak på audition

Unbound Ground Breakers 

Ground Breakers er vårt junior elitelag. De har konkurrert siden 2011 og har mange meritter nasjonalt og internasjonalt deriblant flere NM og EM gull. Her kreves det en viss mengde danseerfaring, tekniske ferdigheter samt, et stort ønske om å jobbe hardt sammen med resten av laget. Vi oppfordrer alle som er interessert å komme på audition, selv om en skulle være i tvil om en har tilstrekkelig erfaring.

Planen for crewet er å stille i NM i performance cheer i mars 2021. En rekke år tidligere har også Ground Breakers kvalifisert til EM, som arrangeres i juni. Videre vurderes andre lokale konkurranser løpende gjennom sesongen. 


Ground Breakers trener 2 timer i uken sammen med koreografer samt 2 timer egentrening hver 3. fredag. I tillegg kommer egentreninger og helgetreninger i forbindelse med oppkjøring til konkurranse.


Kristin Agnes Haugstad og Juliette Undersrud er trenere for Ground Breakers høsten 2020.

Semesteravgiften på Ground Breakers er 3500kr i semesteret og 100kr i innmeldingsavgift til idrettslag. Utgifter forbundet med konkurranser kommer i tillegg. 

X

Hip hop Senior Elite, 16 år+, inntak på audition

Unbound X 

Unbound X ble etablert høsten 2018 og er for de yngre senior elite-danserne våre. For å delta på audition til Unbound X må en være født i 2005. I utgangspunktet er Unbound X et crew for dansere i alderen 16-18år. Dansere i alderen 18+ har i mulighet til å delta på både X og Kick. 


Det kreves en del danseerfaring, tekniske ferdigheter, samt et stort ønske om å jobbe hardt sammen med resten av laget. Vi oppfordrer likevel alle som er interessert til å komme på audition. 

Unbound X trener 2 timer i uken sammen med dansepedagoger, samt 2. timer hver 3. Fredag. I tillegg kommer egentreninger og helgetreninger i forbindelse med oppkjøring til konkurranse. 

Planen for crewet er å stille i NM i performance cheer i mars 2021. En rekke år tidligere har også Unbound X kvalifisert til EM, som arrangeres i juni. Videre vurderes andre lokale konkurranser løpende gjennom sesongen. 


Til Unbound X er Jan Erik Santos og Juliette Undersrud.

Semesteravgiften er 3500kr i semesteret og 100kr i innmeldingsavgift til idrettslag. Utgifter forbundet med konkurranser kommer i tillegg.
 

KICK

Hip Hop Senior Elite, 18 år+, inntak på audition

Unbound Kick

Unbound Kick er et senior elitecrew for dansere født i 2003 eller tidligere. Kick har konkurrert siden 2011 og har en rekke meritter nasjonalt og internasjonalt. Etter EM gull i 2018 ble de i 2019 valgt til å representere Norge som landslag i VM. 


Det kreves en del danseerfaring, tekniske ferdigheter, samt et stort ønske om å jobbe hardt sammen med resten av laget. Vi oppfordrer likevel alle som er interessert til å komme på audition. 

Unbound Kick trener 2 timer i uken sammen med dansepedagoger, samt 2. timer hver 3. Fredag. I tillegg kommer egentreninger og helgetreninger i forbindelse med oppkjøring til konkurranse. 

Planen for crewet er å stille i NM i performance cheer i mars 2021. En rekke år tidligere har også Unbound Kick kvalifisert til EM, som arrangeres i juni. Videre vurderes andre lokale konkurranser løpende gjennom sesongen. I tillegg har Unbound X/Kick en kvalifisering til Worlds, verdensmesterskapet for klubblag i Orlando i april 2021. Om deltakelse blir mulig og hvilket av crewene som skal benytte seg av kvalifiseringen vil bli vurdert etter inntak på audition, hvor kvalifiseringen først og fremst følger danserne som skulle deltatt våren 2020. Deretter på bakgrunn av om deltakelse i Worlds blir mulig det kommende året. 


Koreografen til Unbound Kick er Jan Erik Santos på mandager. På onsdager har crewet rullerende gjestepedagoger av svært høy kvalitet.

Semesteravgiften er 3500kr i semesteret og 100kr i innmeldingsavgift til idrettslag. Utgifter forbundet med konkurranser kommer i tillegg. 

SENIOR ELITE (NYTT)

Hip Hop Senior Elite, 18 år+, inntak på audition

Nytt senior elitelag 2020/2021

Høsten 2020 oppretter vi et nytt konkurransecrew for dansere i alderen 18+. Crewet har foreløpig ikke noe navn og går derfor under betegnelsen Kick+. Crewet vil være mindre enn de andre konkurransecrewene våre. De skal ikke konkurrere under Norges Amerikanske Idretters Forbund eller European Cheer Union. Men, andre nasjonale og internasjonale konkurranser. Videre skal de jobbe med selvstendige prosjekter, både alene og i samarbeid med pedagoger. 

Crewet er primært tiltenkt dansere som tidligere har vært dansere på Unbound Kick. Men, vi oppfordrer også eksterne dansere å stille på audition. Crewet har et høyt ambisjonsnivå og er for dansere med lang erfaring og høy kompetanse. Videre ønsker vi også dansere som har lyst til å selv produsere koreografi og være en bidragsyter til crewets prosjekter og konkurranser. 

Kick+ trenes av Jan Erik Santos på mandager, rullerende gjestepedagoger av høy kvalitet på onsdager, og David Leung i helger. 

Semesteravgiften er 3500kr i semesteret og 100kr i innmeldingsavgift til idrettslag. Utgifter forbundet med konkurranser kommer i tillegg. Mer praktisk informasjon om laget gis i auditionsuken eller kan tilsendes på forespørsel.