DANSEPEDAGOGER

DAVID LEUNG & J.E. SANTOS

David Leung og Jan Erik Santos er to profesjonelle dansere bosatt i Oslo. De har sammen startet DUO crew som har sin ekspertise i urban street dance og koreografi. David og Santos startet å danse sammen i 2011 og startet da på en reise som brakte de videre til mange store eventer for et stort nasjonalt og internasjonalt publikum.

David og Santos representerer Quickstyle Studio og TeamQuickstyle Mainguys. 


DUO har gjort performances på steder som: 

NRK - Stjernekamp, Grunnlovsjubileet 2014
Palette theatre 2014 Japan w/Quick Crew & Koharu Sugawara showcase
Urban Moves 2014 & 2015 showcase with Team Quickstyle MG
World of Dance 2014 guest performance
DreamWorld Dance Camp 2014 & 2015
World of dance denmark - 1st Place (Main Guys)
GBG Dance Festival - Judges
Spring Cup Belarus 2017 - Judges

TINE ELISABETH GRAN HOVIND


Tine er utdannet pedagog og jobber som lærer. Hun har lang erfaring som pedagog hos oss men har også jobbet for Kulturskolen i Skien, Bamble og Drammen. Videre har hun også utdanning fra danselinjen i Skien.

Tine er aktiv danser på Kick og har vært med å ta flere gode plasseringer sammen med de i mesterskap nasjonalt og internasjonalt.

De siste årene har Tine vært koreograf for vårt ene konkurransecrew Unbound Blast. Det er hun også i sesongen 2020/2021. 

LISA CAMILLA HOLMEN


Lisa har vært en aktiv danser hos oss i mange år og har undervist hos oss i en rekke år. Hun har produsert koreografi til en rekke forestillinger, men også oppvisning til ulike konkurranser. 

Lisa har mange meritter nasjonalt og internasjonalt med både junior og senior elite i cheer performance hip hop, og vært med å tatt både gull i NM og EM. Lisa er også utdannet barne og ungdomsarbeider og underviser flere av klassene våre på Åssiden. 

JULIETTE BEATRICE UNDERSRUD


Juliette har danset siden hun var 4 år gammel og er oppvokst med dans i blodet. Hun har en bred erfaring i en rekke ulike sjangere som moderne, klassisk og jazz.

De siste årene har hun valgt å fordype seg i hip hop og girly style. Juliette startet å undervise på Attic da hun var 15 år gammel, og har de siste årene blitt booket inn til flere oppdrag som musikkvideo for Julie Bergan, ulike danse -og teaterforestillinger. Hun har danset på Unbound Studio siden 2017 og konkurrert sammen med Kick i både NM, EM og som deltaker på det Norske landslaget.

Fra høsten 2020 skal Juliette undervise Unbound Ground Breakers og Unbound X. 

MICHELLE BERGSTRØM


Michelle har danset hele livet og undervist i flere år før hun høsten 2020 begynner som pedagog hos Unbound studio. Michelle er også danser på Unbound X og har vist en stor utvikling og danseteknisk utvikling siden hun begynte hos oss som konkurranseutøver.

Høsten 2020 begynner Michelle å undervise hip hop 10-12 år på avdeling Marienlyst og street dance 4-6 år på avdeling Åssiden. 

FREDDY MILANYA


Freddy Milanya er vår pedagog som underviser i Afrobeat og Dancehall, og vi ønsker han hjertelig velkommen til Unbound Studio!

Freddy er opprinnelig fra Kenya og oppvokst i Reggae og Dancehall-miljøet. Han er en av "veteranene" i et av Kenyas´ mest populære dansecrews, the FBI Dance Crew. Han var også med og startet dansegruppen Matata i Norge. 

Han har konkurrert i blant annet Afrika, Europa og Amerika, og Freddys spesialitet innen afrikansk dansestil er Dancehall. 

Freddy har lang erfaring som koreograf i musikkvideoer, TV-reklamer og konserter både i Kenya og utlandet. Han har jobbet blant annet med Coca-Cola, Guiness, NRK og Jotun. 

Hans energiske vesen sørger alltid for god stemning i dansesalen!