DANSEPEDAGOGER

DAVID LEUNG & J.E. SANTOS


David Leung og Jan Erik Santos er to profesjonelle dansere bosatt i Oslo. De har sammen startet DUO crew som har sin ekspertise i urban street dance og koreografi. David og Santos startet å danse sammen i 2011 og startet da på en reise som brakte de videre til mange store eventer og performances for et stort nasjonalt og internasjonalt publikum.

David og Santos representerer Quickstyle Studio og TeamQuickstyle Mainguys.

DUO har gjort performances på steder som: 

NRK - Stjernekamp, Grunnlovsjubileet 2014
Palette theatre 2014 Japan w/Quick Crew & Koharu Sugawara showcase
Urban Moves 2014 & 2015 showcase with Team Quickstyle MG
World of Dance 2014 guest performance
DreamWorld Dance Camp 2014 & 2015
World of dance denmark - 1st Place (Main Guys)
GBG Dance Festival - Judges
Spring Cup Belarus 2017 - Judges

KRISTIN AGNES HAUGSTAD


Kristin Agnes er utdannet ved Flow Dance Education i Oslo og København, og har trent flere stiler innenfor streetdance-spekteret. Hovedfokuset ligger på hip hop og vogue, da spesielt new way vogue. Hun er medlem av Norges første og eneste vogue-kiki house; Kiki House of Meraki. 

Etter endt utdannelse har hun fortsatt å reist, trent og blitt inspirert via turer til Paris, internasjonale battles og vogue-balls.

Kristin har danset for artister som Sandra Lyng, Karpe Diem, Alexandra Joner og Snap. Hun har hatt flere TV-opptredener på blant annet Stjernekamp, Gullfisken og Norske talenter.

I tillegg til å være pedagog og utøvende dansekunstner er hun styremedlem og produsent for organisasjonen “Soul Sessions Oslo” som arbeider for å styrke hip hop-kulturen og miljøet i Oslo og Norge.

TINE ELISABETH GRAN HOVIND


Tine er utdannet pedagog og jobber som lærer. Hun har lang erfaring som pedagog hos oss men har også jobbet for Kulturskolen i Skien, Bamble og Drammen. Videre har hun også utdanning fra danselinjen i Skien.

Tine er aktiv danser på Kick og har vært med å ta flere gode plasseringer sammen med de i mesterskap nasjonalt og internasjonalt.

MERETHE BRATTENSBORG

Merethe er vår yngste pedagog her på huset og et nytt tilskudd til Unbound-teamet våren 2019! Merethe har lang fartstid som danser hos Unbound Studio og er en del av elitelaget Unbound X og lagets kaptein. Hun har også lang erfaring som turntrener i Hokksund.  

Merethe har vært med å tatt mange meritter både nasjonalt og internasjonalt og tok blant annet gull i NM og sølv i EM i 2018 sammen med Unbound Ground Breakers i performance hip hop. 

EMILIE ENGSTRØM


Emilie er utdannet pedagog med en mastergrad fra Universitetet i Oslo. Hun grunnla Akropolis Dance Crew i 2014 og Unbound Studio i 2018 og er nå daglig leder ved Unbound Studio. Emilie har undervist i dans siden 2007 og har som daglig leder av danseskolen hatt regi for mange store forestillinger. 

Emilie har vært danser på vårt senior elitelag Kick siden det ble grunnlagt i 2011, og har sammen med de vært med på å ta alle deres meritter nasjonalt og internasjonalt.

LISA CAMILLA HOLMEN


Lisa har vært en aktiv danser hos oss i mange år og har undervist hos oss de siste 3 årene. Lisa har mange meritter nasjonalt og internasjonalt med både junior og senior elite i cheer performance hip hop, og vært med å tatt både gull i NM og EM. Lisa har også utdanning i barne og ungdomsarbeid. 

Levert av IdrettenOnline