Unbound Summer Camp UNGDOM/VOKSNE


Arrangør: Sunniva Le
Påmeldingsfrist: 13.08.2021 14:00

Tid


Sted


Unbound Summer Camp UNGDOM/VOKSNE


Vi ønsker hjertelig velkommen til Unbound Summer camp ungdom/voksne fra 09.-13. august! 

En uke stappfull med danseklasser av høy kvalitet i en stor variasjon av sjangere med svært dyktige pedagoger! I tillegg blir det en rekke morsomme sosiale opplevelser, sammen med en fast gruppe hele uken. Vi avslutter hele campen med en forestilling utendørs! 

 

Påmelding 

Frem til 23. Juni er påmeldingen kun åpen for elever som er dansere på Unbound Studio sine konkurransecrew våren 2021. Etter 23. Juni åpner påmeldingen for andre dansere ved Unbound Studio og elever utenfor studio. 

Dersom vi ikke har nok påmeldte deltakere til å gjennomføre campen innen 1. Juli vil den bli avlyst. Faktura vil derfor ikke bli sendt ut før etter denne datoen. 

 

Pris

Summer Camp ungdom/voksne koster 1.000 kr. 

Konkurransedansere Unbound Studio våren 2021 får egen pris. 

 

Nivåinndeling klasser:

Campen er inndelt i to nivåer: Åpent og øvet nivå. 

Åpent nivå er tilpasset alle som har litt - til dels erfaring fra tidligere. Vi anbefaler også alle elever under 14 år å melde seg på åpent nivå, uavhengig av mengde danseerfaring. Skulle vi se på dag 1 at elever har meldt seg på feil nivå vil vi kunne flytte de over. 


Øvet nivå er tilpasset elever som har en god del danseerfaring fra tidligere. 

 

Opplegget under Summer Camp:

Summer campen inneholder en stor variasjon av klasser med pedagoger med svært høy kompetanse innen sin sjanger. I tillegg inneholder campen en rekke sosiale aktiviteter. Vi på Unbound Studio verdsetter trygghet, nye bekjentskaper, felles opplevelser og vennskap høyt. Vi ønsker derfor at campen ikke bare skal bidra med en høy utvikling av det dansetekniske nivået, men også gode felles opplevelser utenfor dansesalen. 


Aurora Try, ansatt i Unbound Studio, har ansvar for alle sosiale aktiviteter og annen praktisk organisering av campen denne uken. 

 

Timeplan:

Åpent nivå (ÅN) Øvet nivå (ØN)


Pedagoger 

Kaya Bird 

Kaya er en ettertraktet danser, pedagog og koreograf. Hun er ofte å se i ulike kommersielle scener som både koreograf og danser. Hun var blant annet koreograf under årets MGP-sending for TIX. 

Kaya underviser på flere av Oslos største danseskoler, og har vært vikar for konkurransecrewene hos oss mange ganger. 


Freddy Milanya 

Freddy Milanya underviser i Afrobeat og Dancehall hos Unbound Studio.

Freddy er opprinnelig fra Kenya og oppvokst i Reggae og Dancehall-miljøet. Han er en av "veteranene" i et av Kenyas´ mest populære dansecrews, the FBI Dance Crew. Han var også med og startet dansegruppen Matata i Norge. 

Han har konkurrert i blant annet Afrika, Europa og Amerika, og Freddys spesialitet innen afrikansk dansestil er Dancehall. 

Hans energiske vesen sørger alltid for god stemning i dansesalen!


Jan Erik Santos 

Jan Erik Santos har undervist hos Unbound Studio siden 2018 og primært koreografert for våre konkurransecrew X og Kick. Han underviser også på Quickstyle Studio i Oslo.

Santos er en svært ettertraktet danser både i inn -og utlandet. Han har sammen med MainyGuys blant annet deltatt i World of Dance, verdens største TV-sendte dansekonkurranse på NBC. I tillegg har han jobbet som koreograf og danser for K-pop gruppen BTS. Ved spørsmål eller andre henvendelser, ta kontakt via: post@unboundstudio.no


VELKOMMEN TIL SUMMER CAMP!


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.