UNBOUND Summer Camp KIDS


Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 1 360,00

Unbound Summer Camp KIDS

 

Vi ønsker hjertelig velkommen til Unbound Summer Camp Kids fra 09.-13. august!

 

Unbound Summer Camp Kids er en heldags summer camp stappfull av morsomme danseklasser, dyktige pedagoger, leker og moro.  

 

Elevene vil motta undervisning av høy kvalitet fra svært kvalifiserte pedagoger, mer om disse kan dere lese lengre ned. To av pedagogene er sammen med elevene hver dag og vil gjennomføre en stor mengde av undervisningen. Samtidig har vi også gjestepedagoger flere dager for å gi elevene et stort læringsutbytte gjennom variasjon av stiler og innlæringsmetoder hele uken. I tillegg vil campen inneholde leker, spill og annet gøy for å fylle uken med latter og gode opplevelser i fellesskap både i og utenfor dansesalen.  

 

Praktisk informasjon 

 

Campen varer fra kl. 09:00-15:00 hver dag. Oppmøte er fra kl. 08:30-09:00. Elevene er hjertelig velkommen til å spise medbrakt frokost sammen med pedagogene fra kl. 08:30-09:00.  

 

Campen inneholder 4 organiserte aktiviteter hver dag, nærmere spesifisering ser dere i timeplanen. Enkelte aktiviteter kan flytte dager avhengig av vær. Likevel må alle elever ha med seg klær etter vær og regntøy hvis det regner, samt badetøy eller klær som kan bli våte og håndkle. Vi vil ikke svømme med elevene, men arrangere vannkrig og lage vannsklie utendørs.  

 

Elevene må ha med seg medbrakt lunsj og vannflaske hver dag. Vi serverer frukt og grønnsaker i pausen hver dag.   

 

Første dag av campen vil vi lage en egen Facebook-gruppe for foresatte hvor vi deler filmsnutter og bilder hver dag.  

 

Om gjeldene smittevernregler tillater det vil vi avslutte campen med en fremføring av noen av koreografiene elevene har lært siste dag av campen.  

 

Pris 

 

Unbound Summer Camp KIDS koster 1700kr for èn uke. Vi har også søskenrabatt på 20% for 2. påmeldte søsken innad i èn familie.


OBS! Vil komme et administrasjongebyr i tillegg.


TIMEPLAN FOR UNBOUND SUMMER CAMP KIDSPedagoger:

MICHELLE BERGSTRØM

Michelle har danset hele livet og undervist i flere år før hun høsten 2020 startet som pedagog hos Unbound studio. Michelle er også danser på Unbound Kick og har vist en stor utvikling og danseteknisk utvikling siden hun begynte hos oss som konkurranseutøver.

Michelle underviser dette semesteret hip hop 10-12 år på avdeling Marienlyst og street dance 4-6 år på avdeling Åssiden.


MERETHE BRATTENSBORG

Merethe har lang fartstid som danser hos Unbound Studio, var en del av elitelaget Unbound X i mange år. Hun har også lang erfaring som turntrener i Hokksund.  

Merethe har vært med å tatt mange meritter både nasjonalt og internasjonalt og tok blant annet gull i NM og sølv i EM i 2018 sammen med Unbound Ground Breakers i performance hip hop.

Merethe underviser alle danseklassene våre på vår avdeling i Skotselv.


FREDDY MILANYA

Freddy Milanya underviser i Afrobeat og Dancehall hos Unbound Studio.

Freddy er opprinnelig fra Kenya og oppvokst i Reggae og Dancehall-miljøet. Han er en av "veteranene" i et av Kenyas´ mest populære dansecrews, the FBI Dance Crew. Han var også med og startet dansegruppen Matata i Norge. 

Han har konkurrert i blant annet Afrika, Europa og Amerika, og Freddys spesialitet innen afrikansk dansestil er Dancehall. 

Freddy har lang erfaring som koreograf i musikkvideoer, TV-reklamer og konserter både i Kenya og utlandet. Han har jobbet blant annet med Coca-Cola, Guiness, NRK og Jotun. 

Hans energiske vesen sørger alltid for god stemning i dansesalen!


Ved spørsmål eller andre henvendelser kontakt: post@unboundstudio.no


VELKOMMEN TIL SUMMER CAMP!


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.